Διαρρήκτης είχε «ανοίξει» 45 αυτοκίνητα σε Χαριλάου, Τούμπα και Πυλαία

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Τέλος στη δράση 32χρονου αλλοδαπού, ο οποίος ενέχεται σε σωρεία διαρρήξεων αυτοκινήτων στις περιοχές Τούμπας, Χαριλάου και Πυλαίας, πέτυχαν με την αυτόφωρη σύλληψή του αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου.

Ειδικότερα, ο 32χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη ξημερώματα της 11-11-2015, στο πλαίσιο επισταμένων ερευνών και εντατικοποιημένων περιπολιών από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας για τον εντοπισμό ατόμου-ων, που ενέχονται σε διαρρήξεις και κλοπές από το εσωτερικό οχημάτων στις παραπάνω περιοχές.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω συνελήφθη τη στιγμή που περιεργαζόταν αυτοκίνητα σε αλάνα στάθμευσης στην Άνω Τούμπα, ενώ στην κατοχή του καθώς και σε χώρο πλησίον του τόπου σύλληψης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έξι ραδιοcd, τα οποία είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από ισάριθμα οχήματα στην ίδια περιοχή, καθώς και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος, το τελευταίο τρίμηνο τουλάχιστον, έθραυσε τα τζάμια από τις πόρτες επιπλέον (40) σταθμευμένων αυτοκινήτων στις περιοχές Τούμπας, Χαριλάου και Πυλαίας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα.

Η λεία του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, περισσότερα από (40) ράδιο-cd, πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών (συσκευές πλοήγησης, ταμπλέτες, κινητά τηλέφωνα κ.ά.), χρηματικά ποσά, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 32χρονου βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία θα αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.