Εκδήλωση μουσικής και ποίησης στα εγκαίνια έκθεσης ξυλογλυπτικής στο Κέντρο Πολιτισμού Πανοράματος

Καλλιτεχνική εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών στο πλαίσιο των εγκαινίων έκθεσης ξυλογλυπτικής του Στέλιου Βασιλακάκη διοργανώνει το Σάββατο 25 Απριλίου, στις 7.30 μ.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού Πανοράματος η «Αμφικτυονία Ελληνισμού» σε συνεργασία με το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

 

Με επίκεντρο την πλούσια θεματογραφία της έκθεσης ξυλογλυπτικής του γνωστού καλλιτέχνη η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 2 Μαϊου, στη διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο και στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος, εκδήλωση ποίησης και μουσικής.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των ποιητών: Κωνσταντίνας, Αλαμπορινού, Άννας Κασάπη, Πασχάλη Παπαβασιλείου και Ζαχαρία Προδρόμου. Για το έργο τους θα μιλήσουν οι: Δρ Ελένη Καρασαββίδου, Φωτεινή Φωτιάδου, Λογοτέχνης – ποιήτρια και Κωνσταντίνος Νίγδελης, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, ιστορικός. Στη συνέχεια και πριν από τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα προηγηθεί συναυλία από το μουσικό σύνολο «Έρως Ελλάς».

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν εκτός από τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, ο πρόεδρος της Αμφικτιονίας, Δημήτρης Μπουκόνης και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Ανατολή Κωνσταντινίδου η οποία έχει την εποπτεία της διοργάνωσης σε συνεργασία με την «Αμφικτιονία Ελληνισμού». 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr