Έντεκα συλλήψεις κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο για απόπειρα κλοπής, κλοπή, κατοχή-διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα:

 

Απογευματινές ώρες της 23-03-2014, στην ευρύτερη περιοχή Πλαγιαρίου, συνελήφθησαν, κατόπιν αναζητήσεων, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 ετών αμφότεροι, διότι νωρίτερα, αφού εισήλθαν σε χώρους επιχείρησης, προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να αφαιρέσουν καλώδια και σωληνώσεις.

Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, στο κέντρο πόλης, συνελήφθη 26χρονος ομογενής, διότι μετέφερε ποδήλατο, τη νομιμότητα της κατοχής του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης διαρρηκτικό εργαλείο και μία παραβιασμένη-κομμένη αλυσίδα ασφαλείας ποδηλάτου.

 

Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές του νομού, συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα για παράβαση νόμου περί όπλων. Κατασχέθηκαν δύο πιστόλια “ρέπλικα”, δύο ξύλινες και μία μεταλλική ράβδοι, ένα κατσαβίδι κι ένας σουγιάς.

Την 23-03-2014, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, διότι κατείχαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες της 23/24-03-2014, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, βεβαιώθηκαν σε βάρος δέκα αλλοδαπών γυναικών, ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις του Νόμου «Περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.