Γ. Γούναρης στο radio1d.gr: «Δεν υπάρχει πολιτικός σαν τον Βενιζέλο»

Την άποψή του ότι «στην Ελλάδα δεν υπάρχει πολιτικός με το πνευματικό περιεχόμενο του Ευάγγελου Βενιζέλου», εξέφρασε μιλώντας στο radio1d.gr ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και υποψήφιος βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Γούναρης.

 

Ερωτώμενος για τις κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, με την ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ο Γιάννης Γούναρης είπε δηκτικά: «Σέβομαι το όνομα του πατέρα του, τίποτα άλλο! Ο Βενιζέλος είναι εκλεγμένος από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο»!

 

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ανοικτό για συνεργασία με το κόμμα που θα πλειοψηφήσει μόνο και μόνο για να σωθεί η πατρίδα», υπογράμμισε ο ίδιος, σχετικά με τις μετεκλογικές εξελίξεις, αλλά «εφόσον συμφωνηθεί ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Όλη η Ευρώπη μας υποστηρίζει και τα παραμύθια ότι μας κυνηγούν είναι λαϊκισμός και το ΠΑΣΟΚ θα βάλει και πάλι πλάτη για τη σωτηρία της Ελλάδας».

 

Τόνισε, επίσης ότι «κάθε πλειοψηφούν κόμμα θα ωφεληθεί από τη συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Είναι ο άνθρωπος που πέτυχε το μεγαλύτερο κούρεμα χρέους στην ιστορία. Κι ο Τσίπρας οφείλει να συνεργαστεί με τους ευρωπαίους εταίρους μας αν αγαπάει την Ελλάδα, άλλος δρόμος δεν υπάρχει»!

 

Τέλος, όσον αφορά στη δυσωδία που αναδύεται από τις καταγγελίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε πως «πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και αξιοκρατία, γιατί αυτά τα έχει μέσα του ο αθλητισμός. Όσο επαγγελματικό και να τον κάνουν δε θα πάρουν ποτέ την ψυχή του»!

 

Ακούστε την εκπομπή:

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr