Ιάσων Φωτήλας: Είμαι και θα παραμείνω “Ποτάμι”

fotilas

Την πρόθεση του να παραμείνει στο Ποτάμι εξέφρασε ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας μιλώντας στο radio1d.gr και τον Ανδρέα Σταματόπουλο. Ο κ. Φωτήλας σχολιάζοντας την ανεξαρτοποίηση του κ. Θεοχάρη, είπε πως ήταν αναμενόμενη. Ο κ. Φωτήλας τόνισε πως όλοι στο Ποτάμι εργάζονται προκειμένου να δημιουργηθεί ο τρίτος πόλος, το τρίτο σε κόμμα δύναμη που θα περιέχει όλες τις μεταρρυθμιστικές, ριζοσπαστικές δυνάμεις του κέντρου. Αφού γίνει αυτό, συνέχισε ο κ. Φωτήλας, θα πρέπει να συνεργαστεί ο νέος πόλος με τη Νέα Δημοκρατία ή το ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και να έρθει ανάπτυξη στη χώρα.

Όσον αφορά την αξιολόγηση, ο κ. Φωτήλας είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να κλείσει την αξιολόγηση άμεσα, προκειμένου να μην έχουμε πάλι μια κουβέντα περί grexit και αμέσως μετά οφείλει να φύγει, καθώς η χώρα υποφέρει από την άθλια διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Τέλος, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό είπε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και όσο παραμένει στην εξουσία κανένα πρόβλημα δεν λύνεται, συμπεριλαμβανομένου του προσφυγικού. Μόνο αν φύγει ο Τσίπρας, θα λυθούν τα προβλήματα του τόπου.