Ιωάννης Στέφος: “Η λύση δεν είναι αυτή που θα θέλαμε και θα επιθυμούσαμε”

“Η λύση δεν είναι αυτή που θα θέλαμε και θα επιθυμούσαμε” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,Στέφος Ιωάννης.

 

Στη συνέχεια,ερωτηθείς ο κ.Στέφος για το πρόβλημα της Ελλάδος τόνισε πως “το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πολιτικό και αυτό τώρα αποδεικνύεται”.

 

“Η πολιτική προέκταση των πολιτικών εκλογών.Αυτό φοβούνται στη Ευρώπη και κυρίως οι Γερμανοί” τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε δηλαδή φοβούνται “μία εξάπλωση του φαινομένου της Αριστεράς με ή χωρίς εισαγωγικά”.

 

Κάνοντας λόγο ο κ.Στέφος για την επερχόμενη συμφωνία είπε “η συμφωνία αυτή θα εξυπηρετεί κυρίως το χρέος”,ενώ προέβλεψε πως ‘έρχεται’ τις επόμενες ημέρες.

 

“Είναι δέσμευση ότι θα πρέπει να υπάρξει ρύθμιση αυτών των δανείων”επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Στέφος αναφερόμενος στα κόκκινα δάνεια και πρόσθεσε “πάρα πολλές κατοικίες Ελλήνων πολιτών κινδυνεύουν”αφού δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια αυτά.

 

Τέλος, συνεχίζοντας την αναφορά του ο κ.Στέφος στα κόκκινα δάνεια και στην προστασία της πρώτης κατοικίας τόνισε πως “ήδη γίνεται διεργασία η οποία απαιτείται για να ρυθμιστούν νομοθετικά αυτά τα δάνεια” και κατέληξε “όλο αυτό το ζήτημα θα ρυθμιστεί νομοθετικά έτσι ώστε να προστατευτεί η πρώτη κατοικία”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr