Κ. Νοτοπούλου: Συνάντηση με ΓΣ Ηρακλη και ΠΑΟΚ

Συνάντηση με τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου του Ηρακλή είχε την Τρίτη η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους βρέθηκαν στο Κατσάνειο Γήπεδο του Ηρακλή όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Τα μέλη της διοίκησης ευχαρίστησαν θερμά την Κατερίνα Νοτοπούλου για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια και για τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει από τις προηγούμενες θεσμικές θέσεις που κατείχε προκειμένου να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Η διοίκηση του γυμναστικού συλλόγου ζήτησε τη συνδρομή της Κατερίνας Νοτοπούλου στην κατασκευή Μουσείου του Ηρακλή, στο οποίο θα προβάλλεται η ιστορία του η οποία είναι συνυφασμένη με την ιστορία της πόλης.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου υπογράμμισε πως δίνεται μια μεγάλη μάχη για να είναι η Θεσσαλονίκη μια πόλη υγιής, όπου οι νέοι θα βρίσκουν διεξόδους, θα έχουν χώρους για υγιείς δραστηριότητες και ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει αυτές τις διεξόδους.

Αργότερα η Κατερίνα Νοτοπούλου μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους βρέθηκε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτιριακών υποδομών της ΠΑΕ.

Στη συνάντηση η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε την ανάγκη, η ανάπλαση για το νέο γήπεδο της Τούμπας να γίνει με σεβασμό στην γύρω περιοχή, με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και της τοπικής κοινωνίας και ανταποδοτικές προς τους πολίτες επενδύσεις.

«Στην προηγούμενη συνάντηση που είχαμε εδώ σε αυτά τα γραφεία, εγώ ως Υφυπουργός Εσωτερικών, είχαμε έρθει με την υπόσχεση για την παραχώρηση του χώρου. Την τηρήσαμε και το πρώτο μεγάλο βήμα για την ανακατασκευή του γηπέδου έγινε» ανέφερε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ακόμη οι δυνατότητες για τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων του Δήμου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να γίνουν έργα για την περιοχή γύρω από το νέο γήπεδο της Τούμπας.

Ενδεικτικά, αναφέρθηκαν εργασίες για σκέπαστρο που θα μπορούσαν να γίνουν στο Κολυμβητήριο καθώς και η δημιουργία δημοτικού πάρκινγκ 600 θέσεων που θα μπορούσε να εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής όσο και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ τις ημέρες των αγώνων.