Κ. Χρυσόγονος: “Τα άτοκα δάνεια προς τους βουλευτές είναι ανήθικη πρακτική”

“Τα άτοκα δάνεια προς τους βουλευτές είναι ανήθικη πρακτική” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

 

“Εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει χρόνος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος” επεσήμανε ο κ.Χρυσόγονος για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος.

 

Στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς για τη συμφωνία είπε “η πιθανότερη εκδοχή είναι να συμφωνήσουμε” όμως δεν παρέλειψε να τονίσει ότι “το ατύχημα είναι μία πιθανότητα”.

 

“Για να είμαι ειλικρινής,δύσκολα βλέπω να επιτυγχάνεται συμφωνία με όλους τους δανειστές” τόνισε ο κ.Χρυσόγονος αναφερόμενος και πάλι στη συμφωνία και εντοπίζοντας τη δυσκολία που υπάρχει με το ΔΝΤ.

 

Κάνοντας λόγο ο Κώστας Χρυσόγονος για τα λεγόμενα του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη-είμαι τρομοκρατημένος και εμβρόντητος αναφορικά με το κόστος και την ελληνική οικονομία επεσήμανε πως “δεν έχει δικαίωμα ο υπουργός Οικονομικών να είναι τρομοκρατημένος και εμβρόντητος.Ο υπουργός Οικονομικών πρέπει να σκύβει το κεφάλι  και να δουλεύει.Και βεβαίως να κάνει και λιγότερες δηλώσεις”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr