Καταβολή εκλογικής αποζημίωσης σε 27.082 δικαστικούς αντιπροσώπους

Καταβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα, η εκλογική αποζημίωση σε 27.082 δικαστικούς αντιπροσώπους, γραμματείς, εφόρους, αναπληρωτές εφόρους και αναπληρωτές δικαστικών αντιπροσώπων που μετείχαν στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανακοίνωσε ότι έπειτα από έλεγχο προχώρησε στην πληρωμή 27.082 δικαιούχων της ειδικής αποζημίωσης, τα χρήματα των οποίων θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων την Τετάρτη 18 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ΓΓΠΣ, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για την πληρωμή νέου υποσυνόλου δικαιούχων (περίπου 20.000).

Υπενθυμίζεται πως για την πληρωμή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ), μέσω της διεύθυνσης της ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων από τον κάθε δικαιούχο (έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα κλπ). 

Η πρόσβαση στο σύστημα για την συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού γίνεται μόνο με την χρήση των προσωπικών κωδικών του φορολογουμένου στο Taxis.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησης τους από την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 στην προαναφερόμενη διαδικτυακή διεύθυνση.