ΝΔ: Δεν παίρνουμε στα σοβαρά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ντιμπέιτ

Επικοινωνιακό τέχνασμα χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αννα Ασημακοπούλου το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για την διεξαγωγή διπλού ντιμπέιτ μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Σαμαρά.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η ΝΔ δεν παίρνει στα σοβαρά το αίτημα.

 

Ο κ. Τσίπρας δεν καταδέχθηκε να πάει σε καμία από τις τηλεμαχίες που έγιναν ήδη στην Ευρώπη και τώρα ξαφνικά θυμήθηκε να ζητήσει «ελληνικό ντιμπέιτ» ανάμεσα στον ίδιο και στον πρωθυπουργό, δήλωσε η κ. Ασημακοπούλου.

 

Συμπλοήρωσε ότι η διακομματική επιτροπή έχει ολοκληρώσει το έργο της, χωρίς ο ΣΥΡΙΖΑ να θέσει τέτοιο ζήτημα.

 

«Ίσως γιατί νιώθει την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε για την απουσία του στα ευρωπαϊκά debate. Ίσως γιατί βλέπει ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδίαζε για το κόμμα του και γυρίζει εσπευσμένα στην Ελλάδα να σώσει ό,τι μπορεί. Ενώ μέχρι χθες έλεγε ότι ‘δεν προλαβαίνει’ να πάει στα ευρωπαϊκά debate, επειδή πρέπει να περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη» πρόσθεσε η κ. Ασημακοπουλου.

 

«Ανυπομονούμε να τον δούμε να συζητά με τους ανθυποψηφίους του στην Ευρώπη. Απαντήσεις, ασφαλώς, για όσα λέει θα πάρει και μέσα στην Ελλάδα. Αλλά με το διχαστικό ύφος που έχει επιλέξει, θα είναι καταδικασμένος σε μονόλογους μέσα στην Ελλάδα και σε πλήρη αφωνία στην υπόλοιπη Ευρώπη» συμπλήρωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ.

 

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Ο πανικός του πρωθυπουργού είναι έκδηλος. Φοβάται το διάλογο όπως ο διάολος το λιβάνι, γι’ αυτό και παραμένει άφαντος από τη Βουλή και αρνείται να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως έκανε και στις εκλογές του 2012» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

 

 

 

Πηγή: in.gr