Νίκος Κούζηλος: Έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

kouzilos

Την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά εξέφρασε ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κούζηλος μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Πρωινή Ραδιοεφημερίδα” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο. Ο κ. Κούζηλος τόνισε πως το λιμάνι είναι κερδοφόρο και έπρεπε να παραμείνει στο κράτος και για εθνικούς λόγους, ενώ διατύπωσε φόβους και για την τύχη του τύμβου των Σαλαμινομάχων.

Παράλληλα, ο κ. Κούζηλος επεσήμανε το καταστρεπτικό έργο της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς και την ανακολουθία της σχετικά με τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Ο βουλευτής Πειραιά ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή μένει πιστή στα ιδανικά της και δεν αλλάζει ανάλογα με το εκλογικό της ποσοστό. Όσον αφορά τον εκλογικό νόμο και την αναθεώρηση του Συντάγματος ο κ. Κούζηλος είπε ότι η Χρυσή Αυγή δεν προσκαλείται στις συζητήσεις και κάλεσε τον κόσμο να κρίνει ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες.

Τέλος, ο κ. Κούζηλος σημείωσε πως σε καμιά περίπτωση η Χρυσή Αυγή δεν μετανιώνει για τη στάση της κατά την ψηφοφορία για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάποια ουσιαστική αλλάγή στις μνημονιακές πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, καθώς, όπως είπε, μόνο πλασματικά ήταν τα πράγματα καλύτερα επί Σαμαρά.