Νίκος Ζεϊμπέκης στο radio1d.gr: “Ο Σταύρος Καλαφάτης είναι η καλύτερη λύση”

«Έχω μάθει να αγωνίζομαι. Δεν θέλω να γίνω πολιτικός. Απλά θέλω να προσφέρω στη πόλη μου, στη γειτονιά μου», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο radio1d.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Εντάξει», Νίκος Ζεϊμπέκης.

Είπε ότι οι «πληγές» της Θεσσαλονίκης που αφήνει πίσω της η διοίκηση Μπουτάρη είναι η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και ο μη προγραμματισμός. «Με τρελαίνει να μην υπάρχει πλάνο. Να λειτουργούν όλα στον αυτόματο πιλότο. Ο κόσμος θέλει ουσία. Να γνωρίσει το πλάνο. Δυστυχώς, η παρούσα διοίκηση δεν είχε κανέναν προγραμματισμό», πρόσθεσε. Αναφερόμενο στον επικεφαλής του συνδυασμού, Σταύρο Καλαφάτη, είπε ότι αποτελεί τη καλύτερη λύση για τον δήμο Θεσσαλονίκης καθώς έχει παρουσιάσει αναλυτικά ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης.

 

Τόνισε ότι λαμβάνει πολύ καλά θετικά μηνύματα από τις επαφές του με τους δημότες, και υπογράμμισε ότι η ενασχόληση με τη πολιτική δεν είναι ένα ακριβό «σπορ» όπως θεωρούν οι πολίτες.

 

Ποιος είναι ο Νίκος Ζεϊμπέκης

 

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 18 Μαΐου του 1966. Είναι πρωτότοκος γιός του Σωτήρη και της Ειρήνης, δεύτερης γενιάς προσφύγων από την Μικρά Ασία. Απόφοιτος του Λυκείου Τούμπας και στη συνέχεια του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, τον κέρδισε από τα γυμνασιακά του ήδη χρόνια ο αθλητισμός, τόσο το tae kwon do όσο και το μπάσκετ, ένα άθλημα του χάρισε πολλές χαρές και επιτυχίες, αλλά αποτέλεσε παράλληλα και έναν ιδανικό άξονα κοινωνικοποίησης για τον ίδιο.

 

Παντρεύτηκε τη Βασιλική Χαραλαμπίδου, με την οποία έχει αποκτήσει τρία αγόρια – τον Σωτήρη, τον Βασίλη και τον Αλέξανδρο – στα οποία αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου του, προσπαθώντας να τους μεταφέρει τις αρχές που τόσο πιστά υπηρέτησε και υπηρετεί ο ίδιος, την Ελληνική Οικογένεια και τον Αθλητισμό. Ήδη, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, παράλληλα με τις πανεπιστημιακές τους σπουδές, ασχολούνται επιτυχημένα με το μπάσκετ.

 

Ασχολείται ενεργά με το εμπόριο αποτελώντας ουσιαστικό κομμάτι της οικογενειακής επιχείρησης (Σιδηρικά Χαραλαμπίδη). Συμμετείχε αποφασιστικά με ιδέες, προτάσεις αλλά και πολλή προσωπική εργασία, στην ανάπτυξη των εργασιών της, αλλά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων-προκλήσεων που δημιούργησε η πρόσφατη οικονομική κρίση, ιδίως στην Βόρεια Ελλάδα.

 

Παράλληλα, και σε συνεργασία με τον συνονόματο ξάδελφό του (Νίκο Ζεϊμπέκη του Αθανασίου) ανέπτυξε σημαντικά τη δραστηριότητα της μεταφορικής εταιρίας ΕΛΛΑΣ ΙΜΕ ΕΠΕ, δραστηριοποιούμενος ακόμα στο χώρο του μπάσκετ. Σήμερα, ζει, εργάζεται και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που γεννήθηκε και αγάπησε, συνεχίζοντας βασισμένος στις ίδιες αρχές που άντλησε από τους γονείς του και μεταλαμπάδευσε και στη δική του οικογένεια. Αρχές που στήριξαν και ανέδειξαν την επιτυχημένη και συνεπή προσωπική και επαγγελματική του πορεία…

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr