Ο γιος του παραιτηθέντος αντιδημάρχου Νάουσας στο radio1d.gr

Η πρόσφατη παραίτηση του αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουρισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Νάουσας, πήρε διαστάσεις που ξεπερνούν τα όρια της πόλης. Αφορμή, ήταν ένα άρθρο του γιου του στην τοπική εφημερίδα "Νέοι Καιροί" σχετικά με τις αντιρρήσεις του για την κατάσταση της πόλης του. Ο γιος του παραιτηθέντος αντιδημάρχου, Νίκος Βράντσης, έδωσε στο radio1d.gr τη δική του απάντηση στην προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης.

Ο Νίκος Βράντσης χαρακτήρισε αντιδημοκρατική και απρόοπτη την κίνηση του δημάρχου και δήλωσε ότι ενώ ο ίδιος είναι “κάτι διαφορετικό από τον πατέρα του, συμφωνούν στο ότι ο καθένας έχει την προσωπικότητά του και πρέπει να έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά από το πόστο του".

Στην ερώτηση, για ποιο λόγο, ενώ στο άρθρο δεν ονοματίζεται, ο κος Καραμπατζός αντέδρασε με τον συγκεκριμένο τρόπο, απάντησε: “Στο άρθρο μου άφησα έναν λευκό μανδύα (…) τους μανδύες τους φοράνε οι άνθρωποι που φωτογραφίζονται. Αυτό που τους κάνει να φορέσουν τους μανδύες, είναι η εσωστρέφεια και η εξουσιομανία.”

“Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να βάλω φίμωτρο στις σκέψεις και τους προβληματισμούς των γύρω μου, ειδικά όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους. Έχω μάθει ότι η κριτική, ειδικά όταν προέρχεται από κοντινούς ανθρώπους, είναι πάντα καλοπροαίρετη και εποικοδομητική”, αναφέρει στην απάντηση που δημοσίευσε ο πρώην αντιδήμαρχος, Θωμάς Βράντσης. 


Το radio1d.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Νάουσας, Αναστάσιο Καραμπατζό για να του ζητήσει να δώσει τη δική του απάντηση, αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση πέρα από το ότι αύριο θα διανεμηθεί επίσημο Δελτίο Τύπου.

Ακούστε τη συνέντευξη του Νίκου Βράντση στο radio1d.gr και στο Δρόμο της Εδέμ με τη Γεωργία Γιολτζίδου ΕΔΩ

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr