Σταυρούλα Ξουλίδου στο radio1d.gr: «Όλα… μέλι – γάλα» στους ΑΝ.ΕΛ.

ksoulidoy

Να αφήσουν πίσω τους το ταραγμένο παρελθόν και να κοιτάξουν με ενότητα και αισιοδοξία το μέλλον, φιλοδοξούν τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μετά από ένα ταραγμένο Σαββατοκύριακο, η χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας φέρεται να έφερε (πρόσκαιρη;) ανακωχή στα πολλά μέτωπα που ταλανίζουν το κόμμα.

Μιλώντας στον Radio1d η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛ. Σταυρούλα Ξουλίδου, επιχείρησε να πείσει τους ακροατές ότι όλα είναι «μέλι-γάλα» μέσα στο κόμμα. Ισχυρίστηκε πως από τη χθεσινή συνεδρίαση οι ΑΝ.ΕΛ. βγήκαν «πολύ πιο δυνατοί» καθώς «δόθηκαν εξηγήσεις». Σύμφωνα με την ίδια, η καταιγίδα δεν ήταν… ξαφνική καθώς για αρκετό διάστημα υπήρχε ένταση στο κόμμα, την οποία η κ. Ξουλίδου απέδωσε σε… παρεξηγήσεις. Τόνισε ότι κανείς δεν αμφισβητεί τον πρόεδρο και είπε –ούτε λίγο, ούτε πολύ- ότι η διαγραφή του κ. Γιώργου Νταβρή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα έγινε με «βαριά καρδιά» και ότι το κόμμα παραμένει «σπίτι του». «Κλάψαμε, γελάσαμε και αγκαλιαστήκαμε στη χθεσινή συνεδρίαση. Όλα καλά…», κατέληξε η βουλευτής.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr