Οι γυναίκες στηρίζουν την υποψήφια βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Κούλα Γιαννακίδου

Η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ Κούλα Γιαννακίδου παραβρέθηκε σε μεγάλη συγκέντρωση γυναικών που διοργάνωσαν φίλες της σε γνωστό κατάστημα καφέ, στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες του πολιτικού στίβου (κοινοβουλίου και αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού), νεοεκλεγέντα και παλαιότερα στελέχη, πρωταθλήτριες από τον χώρο του αθλητισμού, γυναίκες καταξιωμένες στον επαγγελματικό χώρο, γυναίκες του καλλιτεχνικού στερεώματος, αξιοζήλευτες γυναικείες μορφές με τεράστια εθελοντική κοινωνική προσφορά σε συλλόγους και σωματεία.

Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου παραβρέθηκε σε  άλλη πολυπληθή συνάθροιση γυναικών- μελών του πανελληνίου συλλόγου Ένωση Γυναικών Ελλάδος (όπου και η ίδια είναι μέλος). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν ενδιαφέροντες προβληματισμοί για την προσφορά των γυναικών στην πατρίδα, στην κοινωνία αλλά και στην οικογένεια.

«Στο Κοινοβούλιο, είναι επιτακτική η ανάγκη εκπροσώπησης των γυναικών με κοινωνική προσφορά, διάθεση για αγώνα, με καθαρή και έντιμη παρουσία αλλά και με γνώση των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες. Η χώρα έχει ανάγκη από γυναικεία μυαλά που με σύνεση, σωφροσύνη, γνώση, ηρεμία, παρρησία και αποφασιστικότητα θα την επαναφέρουν στην ομαλότητα και στην κανονικότητα» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μετά το τέλος των δύο εκδηλώσεων.