Ποδηλατάδα στην παραλία και βόλτα με τουριστικό λεωφορείο για τους επιβάτες του Thomson Spirit

Ακόμη ένα κρουαζιερόπλοιο, το «Thomson Spirit», έδεσε το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης -το τρίτο από την αρχή της εβδομάδας- με τους περισσότερους εκ των 1.400 επιβατών του να έχουν επιλέξει το ποδήλατο για να εξερευνήσουν το παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Ορισμένοι, ωστόσο, επέλεξαν τη λιγότερο …επίπονη βόλτα με το τουριστικό λεωφορείο για μια περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης.

Το «Thomson Spirit» έδεσε στις 8 το πρωί στο λιμάνι, προερχόμενο από το Μαρμαρίς και θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα για την Καβάλα.

Αύριο αναμένεται να καταπλεύσει από τον Βόλο το MS Europa 2, που θα παραμείνει για 10 ώρες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, οπότε θα αναχωρήσει με προορισμό Θάσο – Καβάλα.

Το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, θα δέσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 7 το πρωί, το «Minerva», το οποίο μεταφέρει αγγλόφωνους επιβάτες, οι οποίοι, παραδοσιακά, αξιοποιούν κάθε λεπτό παραμονής τους στην πόλη.

Το «Minerva» θα φτάσει από τη Σκύρο και θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ύστερα από 13 ώρες, με προορισμό το Δικελί.