Προβλήματα στην παραγωγή του iWatch

To iWatch, το επερχόμενο smartwatch της Apple ίσως δεν κάνει τελικά την εμφάνιση του ούτε το Νοέμβριο, δίπλα στο 5,5 ιντσών iPhone 6, όπως θέλανε οι τελευταίες φήμες.

Οι ενδείξεις για το παραπάνω έρχονται από τον προμηθευτή της Apple, TPK Holding, ενώ αιτίες για αυτή την καθυστέρηση μάλλον πρέπει να αποδοθούν σε προβλήματα κατά την παραγωγή του νέου προϊόντος της Apple.

Πάρα το γεγονός πως η TPK δεν έχει αναφέρει την Apple σε καμιά έκθεση της, όλες οι φήμες δείχνουν την εν λόγω εταιρεία ως το βασικό προμηθευτή για τις οθόνες του iWatch. Με βάση λοιπόν σημερινή έκθεση που μας έρχεται από το GforGames, διαβάζουμε πως το iWatch θα σημειώσει καθυστερήσεις με την TPK να πηγαίνει πίσω τις παραγγελίες για τουλάχιστον 3 μήνες.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

«Η TPK αναμένει μεγάλη αύξηση των κερδών της κατά το 4ο τρίμηνο του 2014 κάτι το οποίο σημαίνει πως το iWatch θα μπει στη μαζική γραμμή παραγωγής σε αυτό το χρονικό πλαίσιο και όχι νωρίτερα όπως αρχικά είχε εννοηθεί».

Το παραπάνω σαν σκέψη το μοιράζονται και επενδυτές στην Ασία με αρκετές πηγές κοντά στις παραγωγικές γραμμές της Apple. Επίσης τονίζουν πως η Apple αρχικά μάλλον θα κατασκευάσει περί τα 6 εκατομμύρια iWatch αυτό τον χρόνο, ένα νούμερο σημαντικό μικρότερο από τις πρώτες εκτιμήσεις που έκαναν λόγω για 20 εκατομμύρια iWatch συσκευές για μέσα στο 2014.

Αντικειμενικά πάντως κοιτώντας το θέμα δεν θα μας κάνει εντύπωση αν τελικά το iWatch κάνει την εμφάνιση του ακόμη και το 2015 μιας και τα προβλήματα στην παραγωγή του, που το έχουν στοιχειώσει από την πρώτη στιγμή, δεν φαίνεται να λύνονται, ενώ πλησιάζουμε κοντά στο τέλος του 2014 σε ό,τι έχει να κάνει με προμηθευτές και παραγγελίες.