Σ. Ξουλίδου στο radio1d.gr: Πιο πιθανή μια Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

«Υπάρχουν πολλές διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ», λέει η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σ. Ξουλίδου μιλώντας στο Radio1d.gr και δε διστάζει να προβλέψει ένα πιθανό σενάριο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ.

 

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα και παραμένουμε σταθεροί στις κόκκινες γραμμές μας που αφορούν τα σημαντικότερα για εμάς θέματα τα εθνικά: Το ζήτημα της Θράκης, της Κύπρου, της εκμετάλλευσης του εθνικού μας πλούτου, την ορθοδοξία. Εμείς παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας για το χρέος και ζητάμε πρώτα απ όλα να γίνει λογιστικός έλεγχος . Είμαστε υπέρ μιας μονομερούς διαγραφής του χρέους. Κάτι το οποίο δε λέγεται το τελευταίο διάστημα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Ύποπτος για κακούργημα ο Γ. Σούκουρης

 

Η κ Ξουλίδου αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Γιώργου Σούκουρη λέγοντας: «Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Ο κ Σούκουρης απολογείται την Παρασκευή και η κατηγορία είναι «ύποπτος για κακούργημα». Πιστεύω πως η υπόθεση –παρά τα όσα έγιναν για να υποβαθμιστεί- δεν θα μπει στο συρτάρι».

 

«Οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ θα παραμείνουν σταθεροί και δεν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρά τις πιέσεις που δέχονται. Είναι για παράδειγμα χαρακτηριστική η περίπτωση της συναδέλφου Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία δέχθηκε έλεγχο από το ΣΔΟΕ 4 φορές χωρίς να βρεθεί φυσικά τίποτε».

 

Η κ Ξουλίδου θεωρεί βέβαιο πως αυτή η Βουλή δεν θα καταφέρει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα πάμε σε εθνικές εκλογές . «Κατά τη γνώμη μου η υποψηφιότητα του Σταύρου  Δήμα είναι …βιτρίνα. Στην τρίτη κατά σειρά ψηφοφορία θα τεθεί η υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη».  

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Στελίνα Μαργαριτίδου

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr