Σοκαριστικό βίντεο από τις πρώτες στιγμές μετά τη φονική καραμπόλα στην Εγνατία Οδό

Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν στιγμές μετά την καραμπόλα που στοίχισε τη ζωή σε πέντε συνανθρώπους μας και έστειλε δεκάδες άλλους τραυματισμένους στο νοσοκομείο, μαρτυρούσαν το μέγεθος της τραγωδίας.

 

Ωστόσο στην επιφάνεια ήρθε και ένα βίντεο, με τις στιγμές που δείχνει να είναι ακόμη πιο συγκλονιστικές. Η νταλίκα φλέγεται, οι οδηγοί προσπαθούν να βγουν από τα κατεστραμμένα αυτοκίνητά τους, οι περαστικοί προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους βαριά τραυματισμένους και όσοι κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, στέκονται αμήχανα και παρακολουθούν τις εικόνες που συνέθεσαν την ανείπωτη τραγωδία.


 

 

 


 

Εξιτήριο πήραν εν τω μεταξύ εννέα από τους 30 πολυτραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν χθες στο νοσοκομείο της Βέροιας, μετά το τραγικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό. Οι τρεις από αυτούς αντιμετωπίστηκαν στην Ορθοπαιδική και οι έξι στη Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου. 

Ο αριθμός των τραυματιών που νοσηλεύονται προς το παρόν στη Βέροια είναι 17, εκ των οποίων οι 13 στη Χειρουργική και οι τέσσερις στην Ορθοπαιδική Κλινική.

“Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική δύο άτομα με κατάγματα στα άκρα, σε καλή κατάσταση είναι και ένας νεαρός που διακομίστηκε στη Χειρουργική Κλινική, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση ενός 76χρονου με πολλαπλά κατάγματα και στα δύο πλευρά και θλάση του μεσεντερίου, ο οποίος χειρουργήθηκε μετά τα μεσάνυχτα” ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Χειρουργικής και της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Βέροιας Χαράλαμπος Δεμερτζίδης.

 


 

 


 

Δείτε επίσης:

Οι απαντήσεις της Εγνατίας Οδού για τους πέντε νεκρούς

Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο οδηγός της νταλίκας στην Εγνατία

Σε σοβαρή κατάσταση άλλοι τρεις τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου που νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ

Νέο τροχαίο με νταλίκα στην Εγνατία Οδό