Συνελήφθησαν 23 άτομα στη Θεσσαλονίκη -Δείτε γιατί

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν 23 άτομα και βεβαιώθηκε 1 παράβαση για διάφορα αδικήματα.

 

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν:

 

(6) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 21χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού, διότι παραβίασε περιοριστικούς όρους,  που του επιβλήθηκαν από τον κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού.

(4) άτομα διότι κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

(10) αλλοδαποί, διότι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια καθώς και για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

(1) άτομο για ληστρική κλοπή.

(1) άτομο για παράβαση Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασχέθηκαν (293) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου.

(1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν (103) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και (10) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

 

 

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκε μία (1) παράβαση για επαιτεία.

 

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr