Το νέο φουτουριστικό ξενοδοχείο του Ντουμπάι (ΦΩΤΟ)

Μια από τις πιο hot τάσεις στην κατασκευή νέων ξενοδοχείων είναι η ανάθεση του σχεδιασμού τους σε διάσημους και πολλές φορές εκκεντρικούς αρχιτέκτονες, οι οποίοι δημιουργούν ευφάνταστους και άκρως εντυπωσιακούς χώρους.

Η διάσημη αρχιτέκτονας Zaha Hadid και οι συνεργάτες της βρίσκονται πίσω από το design του ξεχωριστού ξενοδοχείο ME Dubai.

 

Το 100 υπνοδωματίων ξενοδοχείο θα φιλοξενηθεί στο εντυπωσιακό κτήριο Opus και αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το 2016 στην περιοχή Burj Khalifa της πόλης.

Στην ίδια περιοχή δεσπόζει το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου, ενώ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του εμιράτου.

Τα τελευταία σχέδια, που έχουν διαρρεύσει από το γραφείο της Hadid, παρουσιάζουν ένα θεαματικό «λιωμένο» λόμπι, καθώς και δωμάτια με κυματοειδή τοιχώματα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. 

Η συγκρατημένη χρωματική παλέτα θα αποτελέσει μια ευπρόσδεκτη εναλλακτική λύση για τους ταξιδιώτες, οι οποίοι έχουν κουραστεί από τα έντονα χρυσά και μοβ, που τόσο γενναιόδωρα εμφανίζονται σε πολλά πολυτελή ξενοδοχεία στο Ντουμπάι. 

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Meliá Hotels International, αναφέρει ότι το ξενοδοχείο θα διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένα brands εστιατορίων και όλες τις πολυτελείς παροχές.