Βραβεύονται στο Πανόραμα 550 νέοι ακαδημαϊκοί

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Τη χρυσή νέα γενιά του δήμου μας τιμά ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Σε μια εκδήλωση που έχει γίνει πια θεσμός για την περιοχή και στην οποία θα βραβευθούν 550 νέοι ακαδημαϊκοί, που φέτος εισήλθαν στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές της χώρας και είναι δημότες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Ομιλητές στην εκδήλωση, ο πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτκας και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ενώ τις βραβεύσεις θα κάνουν μεταξύ των άλλων ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, καθώς και άλλοι επίσημοι.

«Τα παιδιά αυτά αποτελούν τη χρυσή νέα γενιά της χώρας μας, που πηγαίνει κόντρα στην κρίση και δηλώνει αισιόδοξη. Γιατί η επένδυση στη γνώση είναι παντοτινή και είναι βέβαιο πως θα ανταμείψει τους κόπους τους και γιατί καμιά κρίση δεν κρατάει για πάντα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς τους νέους ακαδημαϊκούς, πολλά εύσημα στους δασκάλους τους για τη συμπαράσταση που τους παρείχαν, αλλά και στους γονείς, στους οποίους ανήκει μια μεγάλη τιμή και αναγνώριση. Γιατί αυτή είναι η τύχη να ζεις στην Ελλάδα της οικογένειας και της παράδοσης. Εμείς από τη μεριά μας επιβραβεύουμε την προσπάθεια αυτή, στέλνοντας ταυτόχρονα και το μήνυμα για την αναγκαιότητα της επένδυσης στην παιδείας, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση», τονίζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Η εκδήλωση βράβευσης θα γίνει την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα στο δημαρχείο Πανοράματος.