Άρχισαν τα όργανα… καβγάς Μανιάτη – Τζαβέλλα στην Εθνική

Απίστευτο και όμως… ελληνικό!

 

Ενώ τις τελευταίες ημέρες γίνεται προσπάθεια αντιστροφής του κακού κλίματος στην Εθνική, μετά την ήττα από την Κολομβία, ήρθε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα να προκαλέσει νέα ζημιά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, περίπου ένα 24ωρο πριν από τον δεύτερο κρίσιμο αγώνα με την Ιαπωνία για τον 3ο όμιλο του Μουντιάλ.

Τα νεύρα μεταξύ των δύο διεθνών, λίγο μετά την προπόνηση, έφεραν κουβέντα στην κουβέντα και λίγο έλειψε οι να … πλακωθούν, ωστόσο το έντονο επεισόδιο έμεινε φραστικό, χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων. 

Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Παναγιώτης Κονέ που βρίσκονταν κοντά, έσπευσαν να τους ηρεμήσουν και το θέμα έληξε εκεί, χωρίς να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως, είναι και αυτό δείγμα του κλίματος που επικρατεί στις σχέσεις μερικών ποδοσφαιριστών. 

Άλλωστε λίγο πριν από το ταξίδι στη Βραζιλία, υπήρξε ολόκληρο θέμα σχετικά με το επεισόδιο μεταξύ Μανιάτη και Κώστα Κατσουράνη από τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Στις κόντρες των ποδοσφαιριστών, τότε, είχε εμπλακεί και ο Τζαβέλλας, όμως, λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι για τη Βραζιλία, ο βασικός «πρωταγωνιστής», Κατσουράνης, είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και όλα έδειχναν ότι εκείνη η υπόθεση δεν θα επηρέαζε την Εθνική. 

Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι βέβαιο, εάν Μανιάτης και Τζαβέλλας είχαν… προηγούμενα από το ντέρμπι της Τούμπας, ή εάν πρόκειται για κάτι εντελώς άσχετο με εκείνη την αναμέτρηση, όμως, δεν είναι ψέμα ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν έλαβε ποτέ ξεκάθαρη θέση για το εάν έχει αφήσει πίσω του τα άσχημα περιστατικά του Κυπέλλου. 

Πλέον, αναμένεται η άμεση παρέμβαση και του Φερνάντο Σάντος.