Νέα ομάδα συμβουλευτικής γονέων στα Πεύκα Θεσσαλονίκης

Νέα ομάδα συμβουλευτικής για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας ξεκινά ο Συμβουλευτικός Σταθμός Πεύκων του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Με τη συνεργασία ψυχολόγου, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο μεγάλωμα των παιδιών, να καταθέσουν ερωτήματα και προβληματισμούς και, φυσικά, να πάρουν υπεύθυνες απαντήσεις και συμβουλές για σοβαρά θέματα, όπως γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη, «δύσκολες» συμπεριφορές και όρια, αυτοεκτίμηση και αυτονόμηση, αντιζηλία αδερφών, σχέσεις, ισορροπίες στη οικογένεια.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται την Τετάρτη 30 Απριλίου και η ομάδα θα συναντάται κάθε Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19, αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, 1ος όροφος), για τις επτά επόμενες εβδομάδες. 

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη του Συμβουλευτικού Σταθμού Πεύκων, στο τηλέφωνο: 2313 502 226.