4 ανέξοδοι τρόποι για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα

Μετά από τις δίαιτες, το επόμενο μείζον θέμα που απασχολεί σχεδόν όλες τις γυναίκες είναι η κυτταρίτιδα. Συνήθως τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας δεν είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το πορτοφόλι μας. Αν, λοιπόν, ψάχνετε κάτι οικονομικό αλλά αποτελεσματικό, ήρθε η ώρα να κοιτάξετε στην κουζίνα σας!

 

Scrub με καφέ

Το scrub από ατόφιο καφέ βοηθάει στη μείωση της κυτταρίτιδας, αφού ο καφές αυξάνει την κυκλοφορία. Αναμείξτε καφέ με ζεστό νερό και κάντε μασάζ στην προβληματική περιοχή για δέκα λεπτά δύο φορές την εβδομάδα.

 

Έλαιο κέδρου & ελαιόλαδο

 

Συνδυάστε το έλαιο κέδρου μαζί με το ελαιόλαδο και κάντε μασάζ στην προβληματική περιοχή. Πιθανότατα να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα μετά από τον πρώτο μήνα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έχετε πιο απαλή επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

 

Λάδι καρύδας & σκληρή βούρτσα

 

Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να νικήσετε τη μάχη με την κυτταρίτιδα. Απλώστε το λάδι καρύδας και στη συνέχεια τρίψτε με τη βούρτσα. Είναι πιθανό να ερεθιστεί ελαφρά το δέρμα σας από τις σκληρές τρίχες της βούρτσας, αλλά μετά τον πρώτο μήνα θα δείτε εμφανή βελτίωση.

 

Πηγή: Καθημερινή