5 μυστικά για να μην χαλάνε τα μαλλιά σας όταν βρέχει!

Κάθε φορά που βρέχει όση λακ, λαδάκι ή ψαλίδι ισιώματος κι αν εφαρμόσετε στα μαλλιά σας μάλλον δεν θα κερδίσετε τη μάχη με την υγρασία. Τι κάνετε, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις; Δείτε 5 μυστικά που θα κάνουν τα μαλλιά σας να μην χαλάνε τώρα που βρέχει.

 

1.Μάζεψε τα μαλλιά σου ψηλά όσο είσαι έξω και λύσε τα μετά. Αν είσαι χτενισμένη και θέλεις να είσαι σίγουρη για το ότι δεν θα χαλάσουν τα μαλλιά σου, τότε πιάσε τα ένα ελαφρύ σινιόν πριν βγεις έξω και άφησε τα ελεύθερα όταν μπεις κάπου ζεστά.

 

2. Μην ξεχάσεις να βάλεις στη τσάντα σου μία μικρή λακ. Αν πρόκειται να λείψεις πολύ ώρα από το σπίτι σου, τότε είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς τη λακ μέσα στην ημέρα.

 

3. Αν πιστεύεις πως θα χαλάσουν τα μαλλιά σου, τότε κάνε μία χαλαρή αλογοουρά. Έτσι και δεν θα ασχολείσαι όλη την ώρα με τα μαλλιά σου και δεν θα χάσουν τη φόρμα σου. Extra tip: Για πιο chic αποτέλεσμα 1. Κρύψε το λαστιχάκι με μερικές τούφες από τα μαλλιά σου και 2. Βάλε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν.

 

4.  Πλεξούδα με διπλό νόημα. Η πλεξούδα είναι τρομερά βολική, καθώς όχι μόνο είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα το οποίο μπορείς να κάνεις όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά επίσης θα έχεις ωραία wavy hair μόλις την λύσεις.

 

5.Αγαπάμε το σκουφάκι. Όχι μόνο προστατεύει τα αυτάκια από το κρύο αλλά και τα μαλλιά σου από την υγρασία. Διάλεξε το πιο χαριτωμένο σκουφάκι της αγοράς και εντυπωσίασε με την εμφάνισή σου, ενώ παράλληλα διατήρησε το χτένισμά σου όλη την ημέρα.

 

Πηγή: Joy