Α. Γκλέτσος στο radio1d.gr: “Δεν εκτιμούσα και δεν εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα”

“Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός” δήλωσε στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

 

“Η πολιτική Μαφία μας έφερε σε ένα τέτοιο σημείο που ο πρόεδρος του 15μελούς φαντάζει έστω και στιγμιαία Μεσσίας” δήλωσε ο κ.Γκλέτσος αναφερόμενος στο πολιτικό γίγνεσθαι και τον κ.Τσίπρα. Ενώ, πρόσθεσε για τη νέα κυβέρνηση “δεν πείθει η κυβέρνηση, σύντομα θα υποχρεωθεί να αναδιπλωθεί”.

 

Ερωτηθείς ο Απόστολος Γκλέτσος για το νέο πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα δήλωσε “δεν τον εκτιμούσα και δεν τον εκτιμώ”.

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος κάνοντας τη δική του προσπάθεια σε αυτές τις εκλογές, κατεβαίνοντας με το κόμμα ‘Τελεία’ επεσήμανε τα εξής για το μέλλον του κόμματος “η ‘Τελεία’ θα συνεχίσει να υπάρχει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, έξω από τη Βουλή βεβαίως. Θα πάμε σε Συνέδριο, θα συνεχίσουμε κανονικότατα, θα είμαστε έτοιμοι και παρόντες πάντα”.

 

“Η προτεραιότητα στη χώρα είναι η παραγωγή πλούτου.Όλοι τους και προεκλογικά δεν μίλησαν για παραγωγή πλούτου. Μίλησαν για διαχείριση και μόνο. Το πώς θα διαχειριστούμε να αποπληρώσουμε αυτά που χρωστάμε. Και όλοι ασχολούνται με αυτό” επεσήμανε ο αρχηγός του κόμματος ‘Τελεία’, αναφέροντας συγκεκριμένους τρόπους που υποστηρίζει το κόμμα του για την παραγωγή πλούτου στην Ελλάδα.

 

Τέλος ερωτηθείς ο κ.Γκλέτσος για τα λεγόμενά του πως δεν θα είναι ποτέ βουλευτής δήλωσε “είμαι ομαδικός παίκτης. Μ’αρέσει η ομάδα.Μ’ αρέσει να είμαι ο play maker της ομάδος, ή ο coach ένα από τα δύο.Δεν μου αρέσει να ανταγωνίζομαι τους συμπαίκτες μου και δεν θέλω τους συνεργάτες μου να τους ανταγωνίζομαι” και κατέληξε “μ’ αρέσει να μ’ αγαπάνε και να με σέβονται”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr