Αυτή η κουκλάρα είναι σταρ στην Πολωνία και… υποψήφια για την Προεδρία (ΦΩΤΟ)

Η Πολωνία φαίνεται ότι αλλάζει χέρια. Μετά την Εύα Κόπατζ, η οποία αποτελεί την πρωθυπουργό της χώρας από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μια πανέμορφη 36χρονη γυναίκα μπήκε στην πολιτική ζωή των Πολωνών διεκδικώντας τον προεδρικό θώκο στις επερχόμενες εκλογές. Η Μαγκνταλένα Ογκόρεκ ξεκίνησε ήδη την εκλογική μάχη.

 

Είναι 36 ετών με αδυναμία στις ψηλοτάκουνες γόβες. Πρώην ιστορικός, οικονομική σύμβουλος, τηλεπαρουσιάστρια και σταρ σε πολλές σαπουνόπερες, η γαλανομάτα Μαγκνταλένα, υποψήφια με το κόμμα «Δημοκρατική Αριστερή Συμμαχία» βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 3η θέση των δημοσκοπήσεων όμως δεν το βάζει κάτω, αν και ξέρει ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και ο ανδρικός πληθυσμός σίγουρα μπήκε σε σκέψεις.Οι βασικές θέσεις του κόμματός τους αλλά και οι λόγοι που η ίδια αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα, ήρθαν σε δεύτερη μοίρα.

Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, έκανε θραύση στην τηλεόραση. Αργότερα ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου στην Εθνική Τράπεζα της Πολωνίας, από το 2012 έως το 2014.