Αυτόφωρες συλλήψεις δέκα ατόμων από αστυνομικούς

 

Συνελήφθησαν δέκα άτομα κατά το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών τ.ης Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Οι συλλήψεις αφορούν σε παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, τελωνειακού κώδικα, διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας και καταδικαστική απόφαση

Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

 

Τέσσερα άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

 

Τέσσερα άτομα για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν 235 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

 

Ενα άτομο για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας. Συγκεκριμένα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 56χρονη ημεδαπή, η οποία λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη οίκο ανοχής, στον οποίο είχε εγκατασταθεί ως εκδιδόμενο πρόσωπο 24χρονη αλλοδαπή, χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη άδεια. Επίσης σε βάρος της 24χρονης βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

 

Ενα άτομο για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr