Αυτόφωρες συλλήψεις επίδοξων διαρρηκτών

Πήγαν για μαλλί ικαι βγήκαν κουρεμένοι οι επίδοξοι διαρρήκτες σε Ανω Πόλη, Σταυρούπολη και άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης. 

 

Κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:

 

  • Εξιχνίαση δύο διαρρήξεων διαμερισμάτων, στην περιοχή της Άνω Πόλης, από καταζητούμενο δραπέτη:

 

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας για τη δράση 37χρονου δραπέτη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη την 11-0302015, στην περιοχή της Μενεμένης (σχετ. το από 12-03-2015 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας), διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διέπραξε κατά το έτος 2014, δύο επιπλέον διαρρήξεις διαμερισμάτων, στην περιοχή της Άνω Πόλης. Από το εσωτερικό των σπιτιών αφαίρεσε κοσμήματα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 

  • Αυτόφωρη σύλληψη διαρρηκτών

 

Συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω από περιπολούντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, τρεις νεαροί ημεδαποί διαρρήκτες, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της 12-03-2015, δρώντας στην περιοχή της Σταυρούπολης, παραβίασαν πόρτα καφενείου, απ΄όπου αφαίρεσαν μία τηλεόραση. Κοντά στον τόπο της διάρρηξης είχαν σταθμεύσει αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν ως μέσο προσέγγισης. Στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

 

  • Σύλληψη ατόμου για κλοπή χρηματικού ποσού

 

Εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμπελοκήπων, 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από το εσωτερικό οικίας στην περιοχή των Διαβατών, το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

 

  • Αυτόφωρη σύλληψη ημεδαπού για κλοπές προϊόντων από S/M

 

Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μεσημεριανές ώρες της 11-03-2015, εντόπισαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, 32χρονο ημεδαπό, ο οποίος προηγουμένως αφαίρεσε προϊόντα από υπεραγορά της περιοχής. Εξεταζόμενος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, την 08-03-2015, προέβη επιπλέον σε μικροκλοπή από καφετέρια.

 

  • Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή ποδηλάτου

 

Ταυτοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης, ως ο δράστης κλοπής ποδηλάτου, 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε το δίκυκλο, βραδινές ώρες της 12-03-2015, από εσωτερικό χώρο οικοδομής στην περιοχή της Άνω Πόλης.

 

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr