Αγώνας Αλληλεγγύης για το κοινωνικό παντοπωλείο & φαρμακείο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
& ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Η δράση ξεκινά τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου
και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος, ο Αγροτικός Αστέρας, το Radio1d.gr, ο Παιδότοπος Αστεράκια και το Κομμωτήριο Art Fiction ξεκινούν μια μεγάλη συμμετοχική και ανοιχτή δράση αλληλεγγύης για τη στήριξη των συνανθρώπων μας, που αυτές τις γιορτινές μέρες χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τη στήριξή μας.

Στέλνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν με ό,τι μπορούν για τους φίλους, τους γείτονες και τους συνδημότες μας, που φέτος λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων αντιμετωπίζουν μεγάλες και έκτακτες δυσκολίες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών &ΠΚΒΕ, κ. Χαράλαμπος Περβανάς, δηλώνει:

“Ο Σύλλογός μας δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους πολίτες για να σταθεί δίπλα σε όσους αντιμετωπίζουν τις άδικες καταστάσεις που δημιούργησε η μακροχρόνια κρίση. Φέτος σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση προστίθενται οι δυσκολίες της πανδημίας, αλλά εμείς δεν υποχωρούμε ούτε σπιθαμή. Μένουμε πιστοί στην ουσία της αποστολής μας και με δράσεις όπως ο “Αγώνας Αλληλεγγύης” στεκόμαστε έμπρακτα και ουσιαστικά σε όποιον έχει ανάγκη. Στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο για όλους!”

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, κ. Παύλος Χατζηγεωργιάδης, δηλώνει:    

“Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αδρανείς και αμέτοχοι μπροστά στη  σκληρή καθημερινότητα που αφορά σχεδόν το σύνολο της ελληνικής και της τοπικής μας κοινωνίας. Σήμερα στην εποχή της καραντίνας, η ανεργία και τα νέα μοντέλα εργασίας, μας καθιστούν αλληλέγγυους προς όλους εκείνους που τα υπομένουν. Και αυτή τη φορά δεν είναι ανώνυμοι, δεν είναι άγνωστοι, δεν είναι μακριά – είναι δίπλα μας και είναι δικοί μας άνθρωποι. Για όλους αυτούς τους συντοπίτες μας δίνουμε με αγάπη αυτόν τον τοπικό αγώνα αλληλεγγύης, από τον οποίο δεν θα πρέπει να λείψει κανείς».

Στη φωτό (από αριστερά): κ. Χαράλαμπος Περβανάς (Πρ. ΣΔ&ΠΚΒΕ), κα Φωτεινή Πεσματζόγλου-Δεβετζή (Αντιδήμ. Κορδελιού-Ευόσμου), κ. Παύλος Χατζηγεωργιάδης (Πρ. Αγροτικού Αστέρα), κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός (Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου)

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Από Δευτέρα 21/12/2020 ως Κυριακή 31/01/2021

– ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

  • Στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57), καθημερινά από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, Σαββατοκύριακο από τις 11.00 π.μ. ως τη 1.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ. ως τις 7.00 μ.μ.. (τηλ.: 2310 759 766)
  • Στα γραφεία του «Αγροτικού Αστέρα», Μ. Αλεξάνδρου και 28ης Οκτωβρίου 36καθημερινά από τις 10.00 π.μ. ως τις 2.00 μ.μ. και από τις 6.00 μ.μ. ως τις 9.00 μ.μ., Σαββατοκύριακο από τις 10.00 π.μ. ως τις 1.00 μ.μ.. (τηλ.: 2310 559 881)
  • Στον παιδότοπο ΑστεράκιαΑγίου Δημητρίου 25, από τις 10 π.μ. ως τις 12 π.μ. και από τις 6 μ.μ. ως τις 8 μ.μ..

– ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

  • π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, 3ος όροφος από 8.00 π.μ. ως τις 2.00 μ.μ . (τηλ.: 2310 767659)

————————