«Αναδίπλωση» των Ρώσων για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗ/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗ/ΑΡΧΕΙΟΥ

Βήματα πίσω σε σχέση με τις αιχμές που άφησε εναντίον του ΤΑΙΠΕΔ για τον διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε πρόσφατη συνέντευξή του εκανε ο πρόεδρος των Ρωσικών σιδηροδρόμων, Oleg Belozerov, σε συνέχεια της επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του Ταμείου, Στέργιο Πιτσιόρλα.

Ειδικότερα, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, ο κ. Belozerov μιλά για τις καλές σχέσεις που καθιερώθηκαν με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της εταιρείας στο διαγωνισμό για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ,την ΕΕΣΣΤΥ και τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει οιασδήποτε αξίωση εκ μέρος των Ρωσικών Σιδηροδρόμων JSC σχετικά με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των διαγωνισμών αυτών.

Σημειώνει δε ότι το σχόλιο για την έλλειψη πληροφοριών στη συνέντευξη με την «Interfax» αναφέρθηκε σε σχέση με την προετοιμασία της πλήρους αξιολόγησης της επιχείρησης ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τους Ρωσικούς Σιδηροδρόμους JSC, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων εκτός του πεδίου ευθύνης του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.