Ανακλήθηκε η μετάθεση Σφακιανάκη

sfakianakis

Στην ανάκληση της μετάθεσης του υποστρατήγου Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού προχώρησε η κυβέρνηση, έπειτα από τη θύελλα αντιδράσεων για την καρατόμηση του υποστρατήγου από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Με  σήμα που εκδόθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας  η μετάθεση του Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ανακαλείται.  Κατά πληροφορίες, ακόμη και στο εσωτερικό της κυβέρνησης υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις για την υποβάθμιση του υποστρατήγου Σφακιανάκη. Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ενστάσεις που διατυπώθηκαν ακόμη και από ανώτατα μέλη της κυβέρνησης πολλαπλασιάστηκαν μετά τις πρωινές δηλώσεις του καθ’ ύλην αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης στη Βουλή.

Λίγο μετά τις 13:30 υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται ο ΑλέξηςΤσίπρας για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ διέψευδαν ότι μπορεί να υπάρξει ανάκληση της απόφασης για απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιαάκη από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, έγινε γνωστό ότι υπάρχει σήμα από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ με το οποίο ανακαλείται η μετάθεση του κ. Σφακιανάκη ο οποίος παραμένει επικεφαλής της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος φούντωσε η φημολογία για το μέλλον του κ. Τόσκα στην κυβέρνηση.