Ανοδος της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες

Καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα επικρατούν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

 

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενέις μέχρι σχεδόν μέτριοι.