Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα

Ανοικτά θα είναι σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με τους εμπορικούς συλλόγους ενώ πολυκαταστήματα εμπορικά κέντρα και σούπερ μάρκετ θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις οκτώ το βράδυ.

 

Αρκετές είναι οι εμπορικές επιχειρήσεις που έχουν προχωρήσει σε ειδικές εκδηλώσεις και επιπλέον προσφορές και μειώσεις τιμών για τη σημερινή ημέρα ενώ τα ποσοστά των εκπτώσεων από τις πρώτες μέρες της εκπτωτικής περιόδου, σε αρκετές περιπτώσεις, διαμορφώνονται πάνω από το 50%.

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού της έκπτωσης.

 

Οι έμποροι εκτιμούν ότι η εμπορική κίνηση, με συνεργό τον καιρό, θα είναι αυξημένη σήμερα και οι εμπορικοί σύλλογοι καλούν τους καταναλωτές να κάνουν έρευνα αγοράς και να βρούν τη πιο συμφέρουσα τιμή για τα είδη που θέλουν να προμηθυετούν.