Απελευθερώνονται όλοι οι πλειστηριασμοί, ακόμη εγγυημένων δανείων!

Επειδή στην πολιτική ποτέ δεν ισχύει αυτό που φαίνεται, αλλά αυτό που κρύβεται από πίσω, είναι ολίγον τι δύσκολο να πειστούμε ότι ο μεγάλος… τιμονιέρης μας, για να χαϊδέψει τα αυτιά μας, θα ανακοινώσει μέτρα στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών στην ΔΕΘ… θα τα τηρήσει;

Κι αυτό, επειδή είναι εκτός τόπου και χρόνου αγνοώντας τι απασχολεί και τι αναστατώνει τον Έλληνα που ζει από τον μισθό του και κάθε μέρα που περνάει η ζωή του γίνεται χειρότερη και τα βάσανα δεν έχουν τελειωμό.

Εκτός αυτού δεν υφίσταται απαγορευτικό πλαίσιο, αλλά απελευθερώνονται πλήρως όλοι οι πλειστηριασμοί.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, καθώς τα περισσότερα δάνεια είναι προπληρωμένα στα funds από το Ελληνικό Δημόσιο, με δικά μας χρήματα, και οι απαιτήσεις τους έχουν ξεπουληθεί με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, με το σχέδιο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, μέχρι να σταματήσουμε το ασταμάτητο φαγοπότι των «ημετέρων» και των «τραπεζών» τις τελευταίες δεκαετίες, που έκανε ολόκληρη τη χώρα μας να γονατίσει.

Ας ελπίσουμε ότι θα καταλάβουμε κάποτε τι συμβαίνει γύρω μας – και δεν θα επαναλάβουμε στις -γρήγορα- επερχόμενες εκλογές τα ίδια λάθη…

Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος