Απίστευτο! Δάσκαλος «μαϊμού» με πλαστό πτυχίο δίδασκε επί 9 χρόνια σε σχολεία!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση επίορκων υπαλλήλων στο δημόσιο τομέα, αλλά και για την ανοχή που επεδείκνυαν επί χρόνια οι υπηρεσίες τους.

 

Μετά την απίστευτη ιστορία ότι στο νοσοκομείο των Σερρών βρέθηκε υπάλληλος η οποία είχε αποσπασθεί από το 2001 από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα και επί 14 χρόνια λάμβανε διπλές αποδοχές και από τα δύο νοσοκομεία, στο φως έρχεται και νέο «φιάσκο» της διοίκησης. Στην Καβάλα αποκαλύφθηκε «μαϊμού» δάσκαλος, με πλαστό πτυχίο, που διορίστηκε εδώ και εννιά χρόνια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και δίδασκε τα τελευταία χρόνια σε δημοτικά σχολεία της Καβάλας.

 

Μετά την αποκάλυψη του πλαστού πτυχίου ο διορισμός του 40χρονου δασκάλου ανακλήθηκε οριστικά από το υπουργείο Παιδείας πριν από λίγες ημέρες, ενώ το Δημόσιο παρέπεμψε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, απαιτώντας να επιστραφούν όλοι οι μισθοί που έχει πάρει μέχρι σήμερα και φτάνουν στο ποσό των 150.000€. Ο έλεγχος του φακέλου του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, οπότε και διαπιστώθηκε η πλαστότητα του τίτλου σπουδών του.