Απλές χειρονομίες αγάπης που θα κάνουν τον σύντροφό σας ευτυχισμένο

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Τι περισσότερες φορές, οι άντρες είναι εκείνοι που κάνουν ρομαντικές χειρονομίες σε μια σχέση. Ωστόσο γνωρίζατε ότι υπάρχουν πράγματι μερικά ρομαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τον άνθρωπό σας ώστε να νιώσει κι εκείνος την αγάπη και την εκτίμησή σας;

Οι άντρες μπορεί να φαίνονται περισσότερο σκληροί από τις γυναίκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι συναισθηματικοί. Κάθε άλλο μάλιστα, που και που χρειάζεται λίγο ρομαντισμός! Ρίξτε μια ματιά και πάρτε ιδέες!

Ακουμπήστε ένα λουλούδι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Ακουμπήστε ένα λουλούδι ή μια χειροποίητη κάρτα με λόγια αγάπης στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και αφήστε τον να τη βρει το πρωί καθ’ οδόν για τη δουλειά.  Θα του φτιάξετε τη μέρα και θα είναι η «τονωτική ένεση» για άλλη μια δύσκολη μέρα στο γραφείο.  Αν δεν έχει αυτοκίνητο, τοποθετήστε την κάρτα στην τσέπη του παντελονιού του και θα τη βρει αργότερα. Θα το εκτιμήσει!

Παραγγείλτε φαγητό στο γραφείο!

Μήπως ο καλός σας είναι τόσο πολύ απασχολημένος που συχνά ξεχνάει ακόμα και να φάει; Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά. Οι άντρες όλων των ηλικιών απορροφούνται συχνά από τη δουλειά και αγνοούν το στομάχι τους που διαμαρτύρεται. Παραγγείλτε στον σύντροφό σας μια πίτσα ή ένα λαχταριστό σάντουιτς και  χαρίστε του ένα ωραίο γεύμα στο γραφείο!

Χαρίστε του ένα δώρο χωρίς να υπάρχει λόγος

Δεν γνωρίζουμε κάποιον που να μην του αρέσουν τα δώρα, αλλά οι περισσότεροι τα παίρνουμε μόνο όταν έχουμε γενέθλια, γιορτή ή επέτειο. Γιατί να μην τον εκπλήξετε με ένα δώρο χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αφορμή σε κάποια τυχαία στιγμή της εβδομάδας. Τυλίξτε το και όταν σας ρωτήσει τον λόγο, πείτε του «Μόνο και μόνο επειδή σ’ αγαπώ». Όσο για την επιλογή του δώρου; Δεν θα δυσκολευτείτε αφού ξέρετε τι του αρέσει.

Κάντε κάτι που πάντα ήθελε να προσπαθήσει

Όλοι έχουμε επιθυμίες αλλά οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούμε για να μην τις πραγματοποιήσουμε είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος. Μήπως ο καλός σας έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του που πάντα ήθελε να δοκιμάσει; Ίσως να είναι  bungee jumping ή θαλάσσιο σκι. Καιρός να το δοκιμάσετε παρέα!

Στείλτε του ένα email

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Οι περισσότεροι στέλνουμε γρήγορα κείμενα κυρίως επαγγελματικού περιεχομένου. Αυτή τη φορά κάνετε μια ρομαντική κίνηση και γράψτε ένα πραγματικό γράμμα αγάπης. Φανταστείτε την έκπληξή του στη δουλειά όταν ανοίξει το email του και δει ένα μήνυμα αγάπης από εσάς;!

Φορέστε το αγαπημένο του πουκάμισο

Συχνά, όταν αισθανόμαστε άνετα σε μια σχέση, σταματάμε την προσπάθεια που καταβάλλαμε στην αρχή. Αυτό σημαίνει ότι εμφανιζόμαστε μπροστά στον καλό μας με φαρδιές αθλητικές φόρμες και υπερμεγέθη μπλουζάκια,  με ατημέλητα μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ. Είναι φυσιολογικό: σε μια κοινή ζωή άλλωστε τα πάντα συμπεριλαμβάνονται. Πόσος καιρός όμως έχει περάσει από την τελευταία φορά που σας είδε περιποιημένη; Όλοι οι άντρες έχουν ένα αγαπημένο πουκάμισο. Φορέστε το, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βάλτε λίγες σταγόνες από το άρωμά σας  για να τον ευχαριστήσετε. Ακόμα και δουλειές του σπιτιού να κάνετε με το καλό του το πουκάμισο, σίγουρα δεν θα σας θυμώσει.