Αποκριάτικο face painting που θα ξετρελάνει τα παιδιά!

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Το face painting είναι ένας εύκολος τρόπος να μπείτε σε mood αποκριάτικο χωρίς απαραίτητα να βάλετε στολή!

Δείτε μερικές εύκολες ιδέες για face painting στα παιδιά ακολουθώντας βήμα βήμα τις συμβουλές από επαγγελματίες.

Κλόουν

Με ένα πινέλο, σχεδιάστε ένα μαύρο τρίγωνο πάνω και κάτω από το αριστερό μάτι. Στη συνέχεια σχεδιάστε κόκκινους κύκλους σε κάθε μάγουλο.

Μικρή γοργόνα

Με ένα σφουγγάρι απλώστε μπλέ χρώμα στο πρόσωπο της μικρής σας ακριβώς πάνω από τα ματάκια και στο μέτωπο, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Με ένα πινέλο, ζωγραφίστε ένα λευκό κέλυφος στο κέντρο του μετώπου και “U” σχήματα στο μπλε μέτωπο. Για το περίγραμμα χρησιμοποιήστε μαύρο χρώμα.

Τιγράκι

Με ένα σφουγγάρι απλώστε λευκό χρώμα γύρω από την περιοχή των ματιών. Στη συνέχεια απλώστε πορτοκαλί χρώμα πάνω από τα ζυγωματικά, τη μύτη και ανάμεσα από τα φρύδια. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για κάνετε τις ρίγες του τίγρη στο μέτωπο και τα μάγουλα. Στην άκρη της μυτούλας μπορείτε να κάνετε μια καρδούλα σε μαύρο χρώμα. Για καλύτερο αποτέλεσμα φροντίστε το περίγραμμα γύρω από το λευκό χρώμα να είναι σε μαύρο χρώμα.

Δράκος

Απλώστε πράσινο χρώμα μπογιάς πάνω από τα μάτια, τη μύτη, τα μάγουλα και το άνω χείλος. Για τα κέρατα, τα δόντια, τα φρύδια, τα μάγουλα και το στόμα προτιμήστε λευκό χρώμα. Στην άκρη της μυτούλας ζωγραφίστε ένα “U” σχήμα και προσθέστε μια μαύρη γραμμή και στις δύο πλευρές της μύτης. Ζωγραφίστε ένα περίγραμμα σχήματος “V” ανάμεσα στα μάτια και τα κέρατα σε μαύρο χρώμα. Επισημάνετε με λευκό χρώμα.

Σούπερ ήρωας

Με ένα πινέλο, σχεδιάστε μια καμπύλη μπλε χρώματος στο μέτωπο στο μέτωπο, κάνοντας πόντους πάνω από κάθε φρύδι. Σχεδιάστε μια γραμμή κάτω από τα μάγουλα, πάνω και κάτω από τα μάτια και πάνω από τη μύτη. Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να χρωματίσετε.Τέλος σχεδιάστε ένα περίγραμμα γύρω από το πρόσωπο και τα μάτια σε μαύρο χρώμα.

Για να πετύχετε το «θυμωμένο βλέμμα» χρησιμοποιήστε μαύρο χρώμα κάνοντας ένα πλάγιο “S” στα φρύδια και προσθέστε οριζόντιες γραμμές σε κάθε πλευρά της μύτης.

Πριγκίπισσα

Σχεδιάστε το περίγραμμα ενός στέμματος στο μέτωπο με ένα πινέλο. Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να συμπληρώσετε το στέμμα με ροζ χρώμα. Σχεδιάστε ένα πορφυρό δάκρυ κόσμημα στο κέντρο του μετώπου και τρία λευκά δάκρυα ανάμεσα στα μάτια. Προσθέστε ένα ροζ κύκλο κάτω από κάθε μάτι και ένα λευκό αστεράκι. Χρησιμοποιήστε μαύρο χρώμα για το περίγραμμα του στέμματος, τα δάκρυα και το κόσμημα. Προσθέστε τρεις μαύρες βλεφαρίδες δίπλα σε κάθε μάτι. Επισημάνετε το στέμμα και τα κοσμήματα με πινελιές λευκού χρώματος!