Απολογούνται οι Τούρκοι συλληφθέντες για τον ένα τόνο ηρωίνης

Στην Εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να απολογηθούν, οι πέντε Τούρκοι υπήκοοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του ενός τόνου ηρωίνης, που εντοπίστηκε σε αποθήκη στο Κορωπί και σε γκαράζ έπαυλης στη Φιλοθέη.

Προσωρινά κρατούμενοι, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν χθες Τρίτη οι τρεις από τους πέντε Έλληνες που απολογήθηκαν για την υπόθεση.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 40χρονος εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο φίλος της, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ελεύθερες χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκαν η πρώην πεθερά του 40χρονου εφοπλιστή και η οικιακή βοηθός.

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί και ο τελευταίος συλληφθείς για την υπόθεση, ένας Αλβανός υπήκοος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ασφάλεια του Λιμενικού και κρατείται.

«Αν ήθελα να αποθηκεύσω ναρκωτικά θα τα πήγαινα στη λεωφόρο Θηβών, όπου έχω γραφεία και δεν τα χρησιμοποιώ» φέρεται να δήλωσε κατά την απολογία του ο εφοπλιστής.

«Η πρώην σύζυγος μου έχει 37 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, θα πήγαινα τα ναρκωτικά εκεί που μένει το παιδί μου; Άλλωστε, λόγω της οικονομικής μου άνεσης, δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με αυτό» φέρεται να υποστήριξε ο ίδιος.