Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθητές στο Έσεξ -Μαρτυρίες για πολλούς τραυματίες

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μαθητές Δημοτικού στο Λόουτον του Έσεξ στη Βρετανία το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει το περιστατικό στην οδό Γουίλινγκεϊλ, κοντά στο σχολείο Ντέμπντεν Παρκ στις 3.30 το μεσημέρι τοπική ώρα, της Δευτέρας. Ο δρόμος έκλεισε και στις δυο κατευθύνσεις και αρκετά ασθενοφόρα κλήθηκαν στο σημείο προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο κάνουν λόγο για «αρκετούς τραυματίες», όλοι τους μαθητές που σχολούσαν εκείνη την ώρα από το σχολείο στο Έσεξ. Ο πατέρας μια μαθήτριας, που δεν έδωσε το όνομά του στα ΜΜΕ, δήλωσε: «Ένα αυτοκίνητο Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο πίσω της (εννοεί την κόρη του). Ο φίλος της παρασύρθηκε από το όχημα, όπως και ένα άλλο αγόρι το οποίο τραυματίστηκε πολύ άσχημα».

Η αστυνομία του Έσεξ ανακοίνωσε με tweet πως παρατηρείται έντονο μποτιλιάρισμα στο σημείο, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα, αλλά και τα αίτια πίσω από αυτό.

«Παραμένουμε στη σκηνή του ατυχήματος στο Λόουτον και τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία. Καλούμε τους ανθρώπους να μην κάνουν εικασίες για τις συνθήκες και τα άτομα που εμπλέκονται. Πρέπει να εξασφαλίσουμε πως οι πληροφορίες μας είναι ακριβείς» σημειώνει η αστυνομία του Έσεξ.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/selahatin-ntemirtas-nosokomeio-koyrdiko-komma