Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Θέρμης

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Αγκαλιάζω» παρουσιάζουν το μουσικό παραμύθι “Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι καλικάντζαροι” τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στην αίθουσα θεάτρου του ΠΚΘ. Πιο επίκαιρο από ποτέ, το έργο συμβολισμούς και κοινωνική κριτική, τονίζει το ότι οι άνθρωποι ξόδευαν κάθε μέρα της ζωής τους στην ρουτίνα της καθημερινότητας τους, είναι αφιλόξενοι, αγέλαστοι, ανίκανοι να χαρούν και να “χορέψουν”. Ακόμη και αν κάποια στιγμή κατάφεραν οι καλικάντζαροι να τους δείξουν πως να χαμογελούν να χαίρονται και να αγαπούν, οι άνθρωποι της αγέλαστης πολιτείας θέλησαν να το λησμονήσουν.Τα παιδιά όμως θυμόντουσαν… Τούς άτακτους καλικάντζαρους, τις λευκές χήνες…. Τα παιδιά ήταν αυτά που τελικά είδαν με τα μάτια τους, πέταξαν με τις χήνες, έζησαν τους χορούς, άκουσαν τα τραγούδια…. και τα μάτια τους έλαμπαν ακόμη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστές είναι τα ίδια τα παιδιά,(του ΚΔΑΠ ΜΕΑ), με τη συμμετοχή και βοήθεια των εκπαιδευτών τους.
Σκηνικά, κουστούμια και καλλιτεχνική επιμέλεια: Δήμητρα Κερεφιάδου
Μουσικοκινητική επιμέλεια: Μαρία Τσιακανίκα
Μουσική επιμέλεια: Δανάη Γιωγιού
Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά
Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, ώρα έναρξης 15:30
Δημοτικό Γήπεδο Θέρμης (Θερμαϊκού)
Συμμετέχουν :
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ | ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΟΚ | ΠΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR | ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR | ΑΡΣΑΚΛΗ Α.Π.Σ. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR | ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΕΡΜΗΣ

Στο δημοτικό γήπεδο Θέρμης ( Θερμαϊκού ), την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, και ώρα 15:30 θα διεξαχθεί Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, μεταξύ των ομάδων : Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Δήμου Θέρμης , Βετεράνοι της ομάδας του ΠΑΟΚ , και τη συμμετοχή των Ακαδημιών ποδοσφαίρου Junior του Π.Α.Ο.Κ. , Θερμαϊκού Θέρμης, Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων και Αρσακλή Α.Π.Σ Πανοράματος.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση βοήθειας σε τρόφιμα και χρήματα τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.
Το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε από τα μέλη του Σωματείου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Δήμου Θέρμης (2007) , τους οποίους στηρίζει ο δήμος μας από την ίδρυση τους.
Εφέτος έχουμε την χαρά να είναι κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια μας , ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτικών επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων.
Κατά την διάρκεια των αγώνων θα παραβρίσκονται στο γήπεδο οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης.