Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Δημαρχείο από το 5ο Thessaloniki Food Festival

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Χριστουγεννιάτικη Αγορά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων θα λειτουργήσει το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, στο φουαγιέ του Δημαρχείου, κατά τις ώρες 11.00 έως 17.00, στο πλαίσιο του 5ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Το διήμερο υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος και το Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου (ΣΕΠΙΚ) και με τη συμμετοχή επιχειρήσεων, συνεταιρισμών και παραγωγών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους επισκέπτες για γευστικές δοκιμές.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που στοχεύουν στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, οι food bloggers, Αντζελίνα Καλογεροπούλου και Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, θα παρουσιάσουν στο κοινό την προετοιμασία του ελληνικού χριστουγεννιάτικου δείπνου.

Τα παιδιά που θα επισκεφτούν τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά συνοδευόμενα από τους γονείς τους, θα κερδίσουν δώρα, προσφορά των βιβλιοπωλείων «Μαλλιάρης Παιδεία».