Χρυσές Σφαίρες 2020: Γιατί ο Τομ Χανκς ευχαρίστησε τα 5 παιδιά του ενώ έχει 4;

Ο Τομ Χανκς είχε έναν καλό λόγο για να ευχαριστήσει την οικογένειά του στις Χρυσές Σφαίρες. Αντί όμως να αναφερθεί στα 4 παιδιά του, ευχαρίστησε 5.

Ο 63χρονος ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Cecil B DeMille για την καριέρα του στην βιομηχανία του κινηματογράφου το βράδυ της Κυριακής στην τελετή απονομή των Χρυσών Σφαιρών, ευχαριστώντας την οικογένειά του που βρισκόταν εκεί για να τον τιμήσουν: την σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον και τα τέσσερα παιδιά του, τους γιους του Κόλιν, Τσετ, Τρούμαν και την κόρη του Ελίζαμπεθ. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του όμως, συμπεριέλαβε και την σύζυγο του γιου του Κόλιν, την Σαμάνθα Μπράιαντ, που του έχει χαρίσει και δύο εγγόνια.

Η αναφορά του Τομ Χανκς στα 5 παιδιά του
Μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό People πως ο Τομ Χανκς «νιώθει την Σαμάνθα σαν κόρη του» και η αγάπη αυτή του ηθοποιού αποτυπώθηκε στον λόγο του, την ώρα που παρέλαβε το βραβείο, όπου εμφανώς συγκινημένος και δείχνοντας την οικογένειά του είπε: «Συγνώμη. Ένας άνδρας είναι ευλογημένος με μία οικογένεια σαν αυτή να κάθεται εδώ μπροστά. Μια σύζυγο που είναι φανταστική με κάθε τρόπο, που με διδάσκει τι θα πει αγάπη. Πέντε παιδιά που είναι πιο γενναία και ισχυρά και πιο σοφά από τον πατέρα τους». Και πρόσθεσε: «Και μια αγαπημένη ομάδα ανθρώπων που δέχονται το γεγονός ότι μπορεί να λείπω για πολλούς μήνες. Φυσικά, διαφορετικά δεν θα στεκόμουν εδώ απόψε εάν δεν με ανέχονταν. Δεν μπορώ να σας εκφράσω πόσα πολλά σημαίνει η αγάπη σας για μένα».

https://youtu.be/B4dI6dWrP-4

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ο Τομ Χανκς μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το πώς νιώθει για την τιμητική αυτή διάκριση που έλαβε, ενώ ερωτώμενος από Έλληνα δημοσιογράφο για την πολιτογράφησή του ως Έλληνας, θέλησε να του εκφράσει με την σειρά του κάποια ερωτήματα, αναρωτώμενος εάν θα πρέπει να πάει φαντάρος και αν θα πρέπει να πληρώνει φόρους στην χώρα μας, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/hryses-sfaires-2020-tom-hanks-eyharistise-5-paidia