Δ. Χαραλαμπίδου στο radio1d.gr : “Η ΔΗΜΑΡ οφείλει να κάνει πρώτα την αυτοκριτική της”

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου μιλώντας στο radio1d.gr για τη  σημερινή, δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή πρόεδρου της Δημοκρατίας ανέφερε “η σημερινή ψηφοφορία δεν θα βγάλει τίποτα. Αν είναι σωστή η εκτίμηση που κάνουμε στο ΣΥΡΙΖΑ, θα προστεθούν το πολύ 4-5 βουλευτές”.

 

Στη συνέχεια η κ.Χαραλαμπίδου αναφερόμενη στο διάγγελμα του πρωθυπουργού είπε απελπισμένο το περιεχόμενο στο διάγγελμα Σαμαρά. Ο τόπος χρειάζεται εκλογέςκαι πρόσθεσε “πρέπει να γίνουν εκλογές. Οι Έλληνες πολίτες ξέρουν ποιος έχει την ευθύνη για τα σοβαρά, κρίσιμα και πολιτικά προβλήματα που προβληματίζουν τον τόπο”.

 

Επίσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσεκρίνοντας αυτή την πολιτική, αυτή η μνημονιακή πολιτική οδηγεί τη χώρα σε πρόθυρα ολοκληρωτικής καταστροφής”.

 

Ερωτηθείσα η κ.Χαραλαμπίδου για τα ανοίγματα του ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλα κόμματα ενόψει των ενδεχόμενων εκλογών επεσήμανεοι συνεργάτες μας απευθύνονται σε ανθρώπους από τη σοασιαλδημοκρατία που είναι ενάντια στα μνημόνια, σε ανθρώπους προερχομένων από τη ΔΗΜΑΡ, στους οικολόγους”.

 

Τέλος η κ.Χαραλαμπίδου αναφορικά με την ενδεχόμενη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΔΗΜΑΡ δήλωσε οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και η ΔΗΜΑΡ σαν κόμμα, συμμετείχαν στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ . Δεν έχει κάνει αυτοκριτική για τη συμμετοχή της αυτή. Αυτό βαραίνει τη ΔΗΜΑΡ”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr