Δ. Χριστογιάννης στο radio1d.gr: “Η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές”

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης μιλώντας στο radio1d.gr ανέφερε πως “το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Δεν περιμέναμε πάνω από 162-163 ψήφους” και πρόσθεσε ” ο Σαμαράς βρίσκεται κοντά στους 180 ψήφους. Η σύνεση θα υπάρξει. Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βγει από αυτή τη Βουλή“.

 

Στη συνέχεια ο κ.Χριστογιάννης δήλωσε “αυτή τη στιγμή ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό. Δεν τελείωσε τίποτα. Θα πειστούν να ψηφίσουν οι βουλευτές. Η χώρα έχει ανάγκη από ηρεμία. Οι εκλογές δεν χρειάζονται. Η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές”.

 

Ερωτηθείς ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης αν βγει τελικά Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή, απάντησεπιστεύω θα βγει. Γιατί η χώρα πρέπει να συνεχίσει τη σταθερή της πορεία“.

 

Επίσης ο κ.Χριστογιάννης ανέφερε για τη στάση του κ.Βενιζέλου ο οποίος δεν έκανε δηλώσεις μετά την πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας επεσήμανε η στάση του ήταν αναμενόμενη. Είναι ένας σοβαρότατος άνθρωπος.Ο κ.Βενιζέλος δεν κάνει και πάντοτε δηλώσεις.Ίσως περίμενε κάτι καλύτερο”. 

 

Τέλος, ο Δημήτρης Χριστογιάννης σχετικά με τους βουλευτές των κ.κ. Καμμένου και Κουβέλη δήλωσε ότι “εγώ πιστεύω θα αλλάξουν γνώμη. Κανένας τους δεν θέλει εκλογές”.

 

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr