Δεύτερη διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε διανομή τροφίμων θα προχωρήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, από τις 09.00 έως τις 14.00, στο Περίπτερο 16 της Δ.Ε.Θ., στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), με ωφελούμενους τους πολίτες των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί.

Η δεύτερη κατά σειρά διανομή περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου, ελαιόλαδο, κοτόπουλα, φρούτα και λαχανικά, βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικές κρέμες και γάλατα) καθώς και είδη βασικής συνδρομής (σαμπουάν, οδοντόκρεμες, καθαριστικά χώρου).

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας τους ή το διαβατήριό τους, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ, ενώ σε περίπτωση που δεν θα παραλάβουν τα είδη αυτοπροσώπως, απαιτείται σχετική εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι από τη συγκεκριμένη δράση δεν είναι δυνατόν να ωφεληθούν οι  αιτούντες που έχουν υποβάλλει ενστάσεις, για το λόγο ότι εκκρεμεί η έκδοση των αποτελεσμάτων και  η οριστικοποίηση των πινάκων των ωφελουμένων.