Δείτε πως αντέδρασαν οι φαν του Game of Thrones στο τελευταίο επεισόδιο (Video)

Το τελευταίο επεισόδιο Game of Thrones με τίτλο «The Mountain and the Viper» ήταν αδιαμφισβήτητα το πιο αιματηρό επεισόδιο στις τέσσερις σεζόν της σειράς, ξεπερνώντας ακόμη και το θάνατο του Rob Stark αλλά και του Joeffrey. Πώς όμως αντέδρασε το κοινό σε αυτή τη φρίκη;

Συνήθως στις ανατρεπτικές και σοκαριστικές σκηνές της σειράς, εμφανίζονται μία δύο μέρες μετά «fan reactions». Δηλαδή αντιδράσεις του κοινού τη στιγμή που έβλεπε τη συγκεκριμένη σκηνή. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση κανείς δεν περίμενε τι επρόκειτο να συμβεί.

 

Στη μάχη που περιμέναμε ολόκληρη τη σεζόν, ο Oberyn Martell, πρίγκιπας του Dorne, πολεμάει ενάντια στον (εμφανώς ισχυρότερο) Gregor Clegane, τον επονομαζόμενο «Το βουνό» για να σώσει τον Tyrion Lannister αλλά και να εκδικηθεί για το βιασμό και φόνο της αδελφής του Elia Martell.

 

Και ενώ η έκβαση της μάχης γέρνει προς έκπληξη όλων στη μεριά του ικανού και σβέλτου Oberyn, αρκούσε ένας λάθος υπολογισμός για να δώσει την ευκαιρία στο «βουνό» να του λιώσει κυριολεκτικά το κρανίο.

 

Η σκηνή αυτή (από την οποία οι σκηνοθέτες δεν έκρυψαν τίποτα) ήταν αδιαμφισβήτητα η πιο σκληρή ολόκληρης της σειράς και γι’ αυτό οι αντιδράσεις των θεατών ήταν ανάλογες.