Δεσποινα Χαραλαμπίδου στο radio1d.gr: “αναγκαία η αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος”

Την απόσυρση του φορολογικού νόμου και τη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ζήτησε μέσω του radio1d.gr η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Έκανε λόγο για “αλλοπρόσαλλες” καταστάσεις του ΕΝΦΙΑ όπου ακίνητο στο Κιλκίς έχει την ίδια αξία με αντίστοιχο της Μυκόνου και δεσμεύτηκε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, κάτι που το θεωρεί αναγκαίο. 

Κάλεσε τους πολίτες να δώσουν δυναμικό παρών στα αντικυβερνητικά συλλαλητήρια που θα γίνουν το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου, ημέρα εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ. Τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρα “έπραξε πολύ καλά” που επισκέφτηκε το Άγιον Όρος, λέγοντας ότι ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση της Αθωνικής κοινότητας. Τέλος, αναφέρθηκε στη χθεσινή περιοδεία της στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας, όπου είχε συνάντηση με τους ροδακινοπαραγωγούς. “Βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, σε απελπισία. Αυτά που εξήγγειλε η κυβέρνηση είναι ψίχουλα. Τα ροδάκινα πέφτουν από τα δέντρα και σαπίζουν στο έδαφος”, είπε η κ. Χαραλαμπίδου, η οποία παρουσίασε τις προτάσεις επτά σημείων που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση των ροδακινοπαραγωγών. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr