Δέσποινα Χαραλαμπίδου: «Δεν θα υποχωρήσουμε από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης»

«Φρένο» στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν κριτική από «τα αριστερά» στον Αλέξη Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους έβαλε η αντιπρόεδρος της Βουλής  Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μιλώντας στο Radio1d.gr και την εκπομπή «Όλα στο φως», με τον Ίωνα Τσώχο.

 

Η Θεσσαλονικιά βουλευτής υποστήριξε ότι όλοι θα ήθελαν το 100% σε αυτή τη διαπραγμάτευση, αλλά και το 70-30 θα είναι μια καλή συμφωνία, εφόσον επιτευχθεί. Σημείωσε πάντως ότι δεν νοείται υποχώρηση από τις βασικές αρχές του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ενέκρινε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 25 Ιανουαρίου.

 

Η κ. Χαραλαμπίδου πήρε αποστάσεις και από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για «κούγκι», δηλώνοντας πως ο καθένας έχει τον τρόπο να εκφράζεται, αλλά η ίδια δεν θα χρηξσιμοποιούσε ποτέ τέτοιες φράσεις.

 

Η κ. Χαραλαμπίδου αναφέρθηκε εκτενώς και στη συνάντηση που έγινε στις 16.30 της Πέμπτης στο υπουργείο Εργασίας για τις εξελίξεις στο Μετρό Θεσσαλονίκης ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου, τους εργαζόμενους στο Μετρό και βουλευτές της πόλης, όπως η ίδια.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr